Sett ditt hjerte mot mitt vol. II

Produsert av Samovarteateret (2020)
13.-17. november 2020 spilte vi jubileumsforestillingen «Sett ditt hjerte mot mitt, vol II», inne på gamle Malmklang, som var Samovarteaterets hjem og hele Sør-Varangers kulturhus og storstue fram til brannen i 2005. Siden brannen har bygget stått tomt.

Samovarteateret måtte tenke annerledes i forhold til antall publikummere i salen, og Malmklang var romslig nok til å få inn 125 publikummere, som var lovlig på det tidspunktet. Vi bygget opp et stort publikumsamfi med tilstrekkelig avstand og god plass til publikum. Rett før premieren endret antallet seg til maks 50 publikummere i salen. Vi fikk gjennomført jubileumsforestillingen som planlagt, men med 50 publikummere per forestilling.

Som utøvere til jubileumsforestillingen hentet vi inn alle frilanserne som mistet sine turnéoppdrag med «Lost in the horizon» og «De som tapte freden» på våren 2020, og engasjerte dem i jubileumsforestillingen. Vi engasjerte også et eget band, i tillegg til Samovarteaterets egne skuespillere og dansere. Et teknisk team omgjorde Malmklang til en fantastisk scene, og publikum ville omtrent ikke forlate Malmklang etter at forestillingen var spilt. En meget vellykket jubileumsforestilling til stormende jubel.

Foto: Bernt Nilsen